Manualer og vejledninger

Hvad er varmeudkoblingstemperatur for en størrelse? Og hvordan ændrer man den? Og hvad gør vi, hvis vi har mistet brugsanvisningen til vores fjernvarmeboks. Det og meget mere kan I finde her.

Kært barn har mange navne. Fjernvarmeboks, fjernvarmeanlæg og fjernvarmeunit er alle navne for den boks i dit fyrrum, der sender varmen rundt til jeres radiatorer. Her er et par vejledninger til at styre den, hvis I har valgt en Model A-aftale. Hvis I selv har købt jeres fjernvarmeboks, kan den se anderledes ud. Kontakt producenten eller jeres VVS’er for vejledning.

Hvad er hvad i fjernvarmeboksen?

Her kan du se, hvordan jeres fjernvarmeboks ser ud under overfladen. Boksen består af tre forskellige dele:

  • Et tilslutningsanlæg med varmeveksler, rør og haner
  • En displayboks, som er den hvide boks i midten med et display og et rundt hjul
  • En måler, som er en lille grøn og grå boks, som registrerer jeres forbrug

Her nedenfor finder I vejledninger til de tre dele af fjernvarmeboksen.

Tilslutningsanlægget

Bliv klogere på hvad der er hvad i tilslutningsanlægget og hvordan det monteres.

Displayboksen – den hvide boks med hjulet

Displayboksen er den hvide boks med hjulet. Derfra kan I styre det meste i jeres fjernvarmeboks, men faktisk styrer det meste sig selv – takket være avanceret teknik. Her er et par vejledninger til, hvad I kan se og gøre på displayboksen.

Måleren – den grønne og grå boks

Måleren registerer jeres fjernvarmeforbrug. Den er fjernafslæst, så vi kan holde styr på jeres forbrug uden at skulle ulejlige jer med kedelige måleraflæsninger. I kan følge jeres varmeforbrug via vores selvbetjeningsløsninger. Her er en vejledning til måleren.