Fyringssæsonen er lige om hjørnet

Sommeren er gået på hæld og snart bliver det nødvendigt at åbne for varmen i huset. Fyringssæsonen er med andre ord lige om hjørnet. Men hvad betyder det for indstillingerne på din fjernvarmeboks?

Vi bliver ofte spurgt, hvad man skal gøre ved indstillingerne på sin fjernvarmeboks, når fyringssæsonen nærmer sig. Egentlig går det af sig selv, for hvis du har en lejeordning, en Plusaftale eller Model A, er dit anlæg monteret med en udendørs temperaturføler, som sikrer, at anlægget automatisk skifter indstillinger, når det bliver koldt udenfor.

Men i overgangen mellem sensommer og efterår, kan du opleve, at du ikke har varme i radiatorerne, selvom du gerne vil have det. Det sker, når udetemperaturen ligger lige omkring den varmeudkoblingstemperatur, som dit anlæg er indstillet til.

Her har vi lavet en vejledning til, hvordan du justerer varmeudkoblingstemperaturen på dit anlæg. Hvis du selv har købt dit anlæg af et privat VVS-firma, kan indstillingerne se anderledes ud. Det kan du se i betjeningsvejledningen til dit anlæg.

Hent vores vejledning til ændring af varmeudkoblingstemperaturen her.

28-10-2016