Ny tilslutningsmodel til større fjernvarmekunder

Fremover kan større kunder vælge Model A+, hvor Gladsaxe Fjernvarme ejer, servicerer og vedligeholder varmeinstallationen. Det betyder, at I som ejer af en større ejendom slipper for etableringsomkostninger og uforudsete udgifter til vedligehold. Vi sørger for driften af jeres varmecentral – og er altid kun et opkald væk.

Hos Gladsaxe Fjernvarme skal vi i gang med at udbygge fjernvarmenettet, så endnu flere kan blive tilsluttet. På den måde bidrager vi og vores kunder til at nedbringe CO2-udledningen og til den grønne omstilling. I den forbindelse stiller vi endnu mere skarpt på kommunens store varmeforbrugere i form af virksomheder, institutioner, boligforeninger og lignende. Hører I under denne kundetype, vil vi fremadrettet tilbyde jer en ny ordning, som betyder, at I ikke skal bruge energi på selv at drifte og vedligeholde jeres varmekilde.

Hvad betyder de forskellige modeller?
Private husstande har i mange år kunnet vælge mellem vores Model A og Model B. Model A er en standardaftale, hvor vi står for hele tilslutningen og alt vedligehold. Model B er en minimumsaftale, hvor kunden selv skal bekoste og stå for installation, service og reparationer i fremtiden.

Større kunder i Gladsaxe har hidtil været nødt til selv at stå for alt det praktiske og økonomiske i forbindelse med installation og vedligehold. Dette er en Model B. Model A+ er det nye tilvalg, som betyder, at Gentofte Gladsaxe Fjernvarme ejer fjernvarmeanlægget og dermed løbende har ansvaret for samt udgiften til service og reparation. Det indebærer også, at I som ny kunde slipper for at købe og installere et fjernvarmeanlæg, og at vi hos eksisterende kunder står for at udskifte det gamle anlæg til et nyt uden beregning, når det er udtjent. Denne service betaler I et beløb for over fjernvarmeregningen, og dermed kommer der ingen uforudsete udgifter for jer.

Som Model A+-kunde skal I altså ikke bruge energi på at holde varmen kørende, men kan fokusere på jeres kerneforretning eller daglige gøremål. Vi overtager ejerskab og dermed ansvaret for jeres fjernvarmeinstallation.

Hvem kan vælge Model A+?
De kunder, som vil få glæde af den nye model, er større ejendomme, der har et effektbehov på over 80 kW til opvarmning. Model A+ er ikke målrettet private husstande uanset deres forbrug, men er et tilbud til fx forretninger, produktionsvirksomheder og boligforeninger bestående af minimum seks lejligheder.

Kontakt os, hvis I er i tvivl om, hvilke modeller der er tilgængelige for jer.

Få overblik – og kontakt os for at høre om jeres muligheder
Få et overblik i faktaarket om Model A+, og læs mere om bl.a. takster, installation og service her på hjemmesiden – eller kontakt os for at høre flere detaljer. Vi vejleder gerne og hjælper med at finde ud af, om der er noget, som kan tilpasses i jeres varmeforhold, for at I kan gøre brug af Model A+. Eller om det er en anden løsning, der giver mening hos jer.

Ring til os på tlf. 7020 5850, eller send en mail til info@ggfjernvarme.dk, så vi kan få den rette fagmedarbejder til at kontakte jer.