Fjernvarme til erhverv, boligforeninger og institutioner

Grøn og driftssikker fjernvarme er attraktivt for bygninger med stort varmeforbrug i Gladsaxe Kommune. Kontakt os for at høre mere om vores løsninger til store kunder.

Det er ikke tilfældigt, at Gladsaxe Kommune begyndte sit fjernvarmenet ved at forbinde de største varmeforbrugere gennem et distributionsnet. Hvad enten det var virksomheder, institutioner eller større boliger med mange beboere, var der god logik i fjernvarme. Det er der stadig.

Fjernvarme er en effektiv opvarmningsform, når man ser på  vedligehold og levetid. Anlægget kan holde i mange år og er nemt at tilpasse fremtidens teknologier og varmekilder. Og så er I som aftagere af fjernvarme en del af den grønne omstilling.

Se, om I kan få fjernvarme

fjernvarmekortet over Gladsaxe Kommune kan I taste jeres adresse i søgefeltet og se, om der er fjernvarme i jeres område. Kontakt os for med det samme at høre mere om fx kampagner, anlægspriser og jeres muligheder for at få fjernvarme.

Model A+ eller Model B?

Som større kunde med et effektbehov på over 80 kW til opvarmning kan I vælge mellem en Model A+-aftale og en Model B-aftale. Større kunder kan fx være boligforeninger bestående af minimum seks lejligheder eller erhvervs- og produktionsvirksomheder. Er I trætte af at bruge tid og energi på selv at bøvle med jeres varmekilde? Så lad os stå for alt det praktiske fra begyndel-sen. Vi kan også overtage jeres eksisterende fjernvarmanlæg og fremover stå for service og vedligehold. Det kalder vi for en Model A+-aftale. Foretrækker I selv at have styring med det hele, er det en Model B-aftale, som passer til jer.

Få et hurtigt overblik over de to modeller, priser og aftaledokumenter:

Uanset jeres valg af model sørger vi for at anlægge stikledningen fra vejen og ind til ejendommen. Vi fører stikledningen gennem ydermuren, og inde i bygningen sætter vi ventiler – klar til jeres fjernvarmeanlæg. Vi sørger også for at genetablere græsplænen eller at lægge standardfliserne tilbage, hvor vi har gravet.

Model A+

Med Model A+ ejer Gentofte Fjernvarme/ Gladsaxe Fjernvarme fjernvarmeanlægget og har dermed ansvaret og udgifterne til service og løbende reparationer. Det indebærer også, at I som ny kunde slipper for at købe og installere et fjernvarmeanlæg, og at vi hos eksisterende kunder overtager anlægget og derfor står for at udskifte det gamle anlæg til et nyt uden beregning, når det er udtjent.

Denne service betaler I et beløb for over fjernvarmeregningen. Der kommer altså ikke uforudsete udgifter for jer i forbi

ndelse med installation samt service og vedligehold.

Se alle detaljer i Specifikation af standardinstallation for Model A+ og i Service og vedligehold for Model A+.

Opsummeret:

 • Vi etablerer stikledningen ind til jeres ejendom.
 • Vi fjerner jeres gamle varmekilde.
 • Vi opsætter et nyt fjernvarmeanlæg.
 • Vi servicerer og vedligeholder anlægget
 • Vi skifter anlægget uden beregning, når det en dag er udtjent.

Vi sørger for det praktiske, og I betaler lidt mere over varmeregningen.

Model B

Med Model B skal I selv kontakte en VVS’er og få et tilbud på levering og montering af et fjernvarmeanlæg, når vi er færdige med at anlægge stikledning og sætte ventilerne. Når VVS’eren har monteret fjernvarmeanlægget og tjekket, at det hele fungerer, kommer vi forbi og sætter en måler på.

Fordi I selv ejer fjernvarmeanlægget, står I også for service og vedligehold af det fremover. I skal altså selv lave en serviceaftale med jeres VVS’er.

Opsummeret:

 • Vi etablerer stikledningen ind til jeres ejendom.
 • I fjerner jeres gamle varmekilde.
 • I køber og opsætter et fjernvarmeanlæg.
 • I servicerer og vedligeholder anlægget.
 • I køber og udskifter selv anlægget, når det en dag er udtjent.

I står selv for det praktiske, og regningen bliver lidt mindre.

Vær med til at nedsænke den direkte CO2-udledning

 • Et skift fra gas til fjernvarme ved et årligt gasforbrug på 6000 m³ vil spare miljøet for ca. 10,5 ton CO2 om året.
 • Fjernvarmerørene og selve systemet har en forventet levetid på op til 70 år, hvilket bidrager til maksimal udnyttelse af ressourcerne.

Kontakt os – så finder vi løsningen til jer

Kontakt os for at høre mere om, hvad et skift til fjernvarme vil betyde for netop jer, og om mulighederne for at overlade al service og vedligehold af anlægget til os. Vi vejleder gerne og hjælper med at finde ud af, hvad der kan tilpasses i jeres varmeforhold, for at I kan få en Model A+-løsning – eller om det er en Model B-løsning, der giver mening hos jer.
Ring til os på tlf. 7020 5850, eller send en mail til info@ggfjernvarme.dk, så vi kan få den rette fagmedarbejder til at kontakte jer.