En fremtidssikret løsning – en endnu grønnere fremtid

Fjernvarme er et distributionssystem, som i princippet kan bruge hvilken som helst energikilde – og netop derfor kan vi løbende tilpasse os nye og endnu grønnere løsninger, som de dukker op i fremtiden.

Når din bolig og dit vand er opvarmet via fjernvarme, vil du have en varmekilde, som i højere og højere grad henter energi fra bæredygtige kilder som fx sol, vind, jordvarme og geotermisk energi. Vi kigger også på opsætning af store centrale varmepumper til forsyning af Gentofte og Gladsaxe kommuner.

Illustration af et husVores fokus er på at gøre varmen grønnere, og det sker i samarbejde med CTR (Centralkommunernes Transmissionsselskab), som vi køber fjernvarmen af. Målet er, at fjernvarmen er CO2-neutral i 2025. CTR udarbejder hvert år en miljødeklaration, så du kan som forbruger følge med i, hvordan din fjernvarme bliver produceret. Her kan du bl.a. se det præcise klimaaftryk for den fjernvarme, du får leveret i din kommune – og følge med i, hvordan den med tiden bliver endnu mere bæredygtig.