Vi udbygger fjernvarmenettet i Gladsaxe Kommune

Find ud af, hvornår vi planlægger at levere fjernvarme i de forskellige områder.

Vi udbygger fjernvarmenettet i Gladsaxe Kommune, og nu kan du se på et kort, hvornår vi planlægger at levere fjernvarme i de forskellige områder.

Foreløbig har Byrådet godkendt, at ca. 1.900 ejendomme vil få tilbud om at tilslutte sig fjernvarmenettet fra 2022-2024 – uden at skulle betale et tilslutningsbidrag.

kortet kan du se, hvilke årstal vi planlægger at grave fjernvarmerør ned og tilslutte nye kunder i de forskellige dele af kommunen. Indtast din adresse i søgefeltet for at se, hvornår vi regner med at komme til dit område. Kortet, som du kommer ind på, bliver løbende opdateret fremover.

Når vi nærmer os din vej, får du information om processen fra os. Omkring seks måneder før, vi begynder at grave ved din bolig, modtager du en leveringsaftale, så du kan tilmelde dig, hvis du ønsker at skifte til fjernvarme.

Mens du venter på fjernvarmen, kan du læse om, hvad fjernvarme er, blive klogere på vores to modeller for tilslutning (Standardaftale og Minimumsaftale) og få overblik over selve processen for anlæg af fjernvarme. Du kan også se vores leveringsbestemmelser, takstblad og andre aftaledokumenter.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på tlf. 7020 5850 eller sende en mail til info@ggfjernvarme.dk.

Vi håber at kunne byde dig velkommen som fjernvarmekunde!